RO - Prezentare

Aici exista posibilitatea si chiar este indicat sa se corespondeze in limba romana.Noi vom incerca aici in limita posibilitatilor noastre sa adunam toate informatiile importante voua si sa va raspundem la intrebarile adresate.
Carmen
verifizierte UserIn
verifizierte UserIn
Ich bin: Keine Angabe

RO - Prezentare

Beitrag von Carmen »

Salut,sa stii ca am ramas mirata cand am vazut primele cuvinte in romana.In sfarsit ceva ce inteleg si eu total.Sunt de vreo doi ani si ceva in Austria,dar inca nu am invatat bine germana,si astfel nu pot sa citesc tot,si pana caut in dictionare am pierdut ideea. :001 Voiam sa ma inregistrez mai devreme si ma gandisem eeu sa scriu intr-un amestec de engleza si germana,dar pana sa ma hotarasc ai aparut tu.Eu,gasesc ideea geniala,pentru ca acum pot sa vorbesc despre munca si tot ce e legat de ea fara sa-mi fie frica,ca poate sunt inteleasa gresit.
Acum ceva despre mine:dupa cum am spus sunt deja de vreo doi ani aici si in permanenta am lucrat ca prostituata.Bun ca la inceput nestiind limba,am fost o momeala usoara si am intrat in probleme(atunci as fi avut nevoie de voi) dar acum Slava Domnului le-am rezolvat.Lucrez pentru mine si ingerasul meu(copilul meu),lucrez cu persoane placute si intr-un fel simt ca sunt si respectata.Si acum stiind ca existati si voi,sincer ma simt si mai bine.

Salutari,Carmen

Dany
ModeratorIn
ModeratorIn

RE: Prezentare

Beitrag von Dany »

In primul rand vreau sa-ti urez bun venit in forum,si mai bucur ca ti-ai facut curaj sa ne scrii.In al doilea rand iti multumesc ca ai deschis o noua tema si anume cea de prezentari.Exact asa ca tine am reactionat si eu cand am descoperit forumul,m-am entuziasmat ca nu trebuie sa explic prea mult,dar ca totusi sunt inteleasa.Exista oameni care pot sa faca diferenta dintre job-ul nostru si noi ca persoane,si asta ma bucura,pentru ca in Romania va mai dura pana se va ajunge asa de departe.
Imi pare rau sa aud ca ai intampinat probleme dar ma bucur ca le-ai solutionat,si astfel inteleg ca discut cu o femeie cu un caracter puternic.In ceea ce priveste limba germana sa stii ca ar exista sansa sa faci un curs de limba daca vrei in cadrul organizatiei LEFÖ(adresa de internet o gasesti aici,in forum).Daca mai ai intebari sau neclaritati,poti sa mi te adresezi oricand,sau poti sa incerci in engleza(si germana amestecat :001 )in forumul mare celorlalti, moderatori.

Dany
Die Rechte der Sexarbeiterinnen sind Rechte der Frauen, also Menschenrechte.
Drepturile prostituatelor sunt drepturile femeii, deci drepturile omului.

Julia
verifizierte UserIn
verifizierte UserIn

Beitrag von Julia »

Ceau Dany!
Ma bucur ca citesc limba romana nu numai totdeauna germana!
Ceau
Julia

Dany
ModeratorIn
ModeratorIn

Beitrag von Dany »

Salut,Julia
In primul rand,vreau sa-ti urez bun venit,si ma bucur ca gasesti ideea noastra cu un forum in limba romana buna.Sper ca informatiile pe care le-am introdus iti sunt de folos si te invit si pe tine,in cazul in care descoperi ceva interesant sa imparti cu noi.

Dany

printessa
UserIn
UserIn

Beitrag von printessa »

Buna, ma bucur sa gasesc un forum in limba romana legat de acest subiect, si ma bucur sa vad ca sunt persoane interesate ca viata noastra sa fie mai buna:). Si eu sunt de vreo 2 ani aici, am reusit sa invat germana pentru ca altfel nu as fi putut sa ma descurc singura, neputand sa am incredere in altii pe care nu ii cunosc. Cam de un an si jumatate sunt si eu in bransa, si am intalnit deja tot felul de persoane, am vazut si am auzit multe, si din fericire am stiut sa ma pazesc de pericole. Dar se ivesc de multe ori intrebari, fie legate de legalitate sau relatiile cu autoritatile, fie de ordin social sau pur si simplu dorinta de a discuta cu cineva despre felul cum te schimba aceasta lume a prostitutiei, si cum de multe ori ma feresc sa spun cu ce ma ocup, ca sa nu mi se puna vreo "eticheta" sau sa fiu altfel privita, nu am cu cine. Asa ca ma bucur ca pot schimba aici 2 vorbe cu voi, ma bucur sa intalnesc persoane care sunt interesate de ceea ce simtim noi. Am sa mai revin cu cateva idei de subiecte de discutie :;) :002
LG, Printessa
Oft bestimme die kleinste Zufälligkeit die dauerndsten Verhältnisse im Leben...
(Johann Wolfgang von Goethe)

Dany
ModeratorIn
ModeratorIn

RE: RO - Prezentare

Beitrag von Dany »

Bun venit la noi,Printessa!
Ma bucur ca ne impartasesti parerea(deasemenea si parerile contradictorii sunt dorite)si ca ne gasesti folositori :001 .Orice concept,propunere este binevenita si schimbul de experiente si idei este util tuturor.
Sper sa ne bucuram in viitor de cat mai multe corespondente de la tine.

Salutari,Dany

Carmen
verifizierte UserIn
verifizierte UserIn

Beitrag von Carmen »

Si eu iti urez cu ceva intarziere bun venit la noi.

Carmen

Julia
verifizierte UserIn
verifizierte UserIn

Beitrag von Julia »

Bun venit la noi,Printessa!
Ma bucur ca ai gasit noi!

Julia

Kiki
interessiert
interessiert

RE: RO - Prezentare

Beitrag von Kiki »

Hello world!

Cum spunea si restul lumii, am fost foarte placut suprinsa cand am vazut subforumul in limba romana. Nici nu stiu de unde sa incep, am o tona de intrebari. Inca ma gandesc cum sa le formulez cat sa fiu si coerenta :).

Sunt foarte noua pe 'piata'. Prin a ma documenta, vroiam sa incep si asa am dat peste forum.

Nu am apucat sa citesc prea multe (cum eram prea entuziasmata sa postez aici), dar ar fi interesant un topic pentru 'nou venitii', asta daca nu exista deja subiectul.

Lg :)