Ahojte CZ/SK sexworkery a spol.,
uz dlhsiu dobu pracujem na preklade clanku
http://sk.wikipedia.org/wiki/Prostit%C3%BAcia
Rád by som tam v blízkej budúcnosti doplnil informácie z kazdého státu (236) na svete. Cize dalsí krok bude podoplnat vsetky státy sveta podla kontinentov. Európu uz skoro mám. Pokial by sa dakomu chcelo a mal by cas rad sa moze s upravami tohto clanku ku mne pridat.
Konzervativna frakcia redaktorov Wikipedie ma uz aj tak roztrhala v zuboch, ale velmi sa na CZ/SK Wikipédii zatial okrem mna tejto téme nevenuje nikto.
Takisto aj tento clanok by potreboval nejaku tu upravu
CZ Wikipedia / prostituce
Kontaktovat ma mozte tuna cez PN. Dakujem.
SK-Clanok Wikipedia
-
- verifizierte UserIn
- Ich bin: Keine Angabe
-
- ModeratorIn
- Ich bin: Keine Angabe
RE: SK-Clanok Wikipedia
Ahoj Marco,
mas pravdu, hlavne s tim ceskym clankem by se neco melo delat, ten slovensky je tvoji zasluhou uz docela obsahly
.
Jen si myslim, ze by byla skoda to probirat pres PN, lepsi to bude tady, ne? Treba se jeste nekdo pripoji.
Ted mam pred sebou par dni v poklusu, ale nejpozdeji pristi tyden se pokusim prispet.
Mej se fajn
Theresa
mas pravdu, hlavne s tim ceskym clankem by se neco melo delat, ten slovensky je tvoji zasluhou uz docela obsahly

Jen si myslim, ze by byla skoda to probirat pres PN, lepsi to bude tady, ne? Treba se jeste nekdo pripoji.
Ted mam pred sebou par dni v poklusu, ale nejpozdeji pristi tyden se pokusim prispet.
Mej se fajn
Theresa
RE: SK-Clanok Wikipedia
Ahojky Theresa,
jj dej vedet kdyz bude treba pomoct s prihlasovanim, loginem nebo necim na Wiki s tym sa uz vyznám.
Marco
jj dej vedet kdyz bude treba pomoct s prihlasovanim, loginem nebo necim na Wiki s tym sa uz vyznám.
Marco