RO - VREM SA NE INTELEGETI CORECT

Aici exista posibilitatea si chiar este indicat sa se corespondeze in limba romana.Noi vom incerca aici in limita posibilitatilor noastre sa adunam toate informatiile importante voua si sa va raspundem la intrebarile adresate.
Dany
ModeratorIn
ModeratorIn
Ich bin: Keine Angabe

RO - VREM SA NE INTELEGETI CORECT

Beitrag von Dany »

Sigur,va intrebati cine suntem,de ce facem asta si mai mult de ce ma exprim la plural.Cu NOI ma refer la admin-ul Christian sub ID-ul de Zwerg(Pitic) si Moderatorii forumului-mama care au conceput acest subforum in limba romana pentru noi prostituatele de aceasta nationalitate.Si eu Dany,sunt persoana care vrea sa construiasca o legatura intre cerintele,problemele voastre si solutiile lor.De ce eu?Pentru ca sunt deja de ceva timp in bransa si am vazut ca pe langa dificultatile specifice bransei noastre,noi romancele ca straine ne confruntam si cu probleme de alta natura,si poate discutand impreuna ajungem si la ceva solutii.

Nu suntem o institutie sau o organizatie guvernamentala si subliniez,nu lucram cu politia.Noi suntem de partea voastra si luptam pentru drepturile voastre.

Un alt punct important ar fi acela ca pentru ceea ce facem nu suntem platiti,ci ne achitam costurile forumului singuri.Inca o data la unison:De ce?.Si eu m-am intrebat la inceput,cand am facut cunostinta cu forumul si cu o parte din cei ce-l sustin si sunt participanti activi(din pacate multi din noi romanii nu stim ce inseamna ajutorul-de orice natura neconditionat).Pentru ca acesti oameni(prostituate,parteneri de viata ai prostituatelor,clienti si chiar persoane care nu au nici o legatura directa cu munca noastra) s-au saturat de ideile preconcepute si dubla morala pe care ne-o arata societatea.Nu suntem stigmatizati,nu suntem obiecte sexuale ci suntem persoane cu forta de hotarare proprie care am optat pentru acest "job" din diferite motive,dar sa nu uitam am ramas Oameni.

Inregistrarea in acest forum este bineinteles gratuita.Pentru a ramane anonimi,ar fi bine ca datele voastre personale sa nu le scrieti in spatiul accesibil tuturor ci doar sub forma de mesaj privat(pn) persoanelor carora doriti si in care aveti incredere.

Deasemenes o mare rugaminte ar fi,ca in cadrul discutiilor noastre sa nu facem abstractie de "cei sapte ani de acasa" si de aceea sa incercam sa folosim un limbaj corespunzatori.Observatiile rasiste,cat si intentionat jignitoare nu sunt de dorit.Nu uitati ca este un forum pentru dezbateri,discutii si nu pentru publicitate,deci evaluarea serviciilor unei lucratoare,preturile ei sau adresa unde ar putea fi gasita nu vor fi permise.

In speranta ca lucrurile sunt ceva mai clare acum,va urez lectura placuta si poate ca in scurt timp va voi ura si bun venit.

Dany
Die Rechte der Sexarbeiterinnen sind Rechte der Frauen, also Menschenrechte.
Drepturile prostituatelor sunt drepturile femeii, deci drepturile omului.