Buna,
MA15=este institutia responsabila de controlul pe care trebuie sa-l facem obligatoriu in momentul in care avem Cartea Verde.
Cu acest control nu am fost de acord inca de la bun inceput,dar daca asa cere legea...
Doar ca astazi mi-a ajuns cutitul la os.Am asteptat aproape patru ore.Eram cateva sute de femei,deaorece era un haos total cu numere albe din prima tura,albe din a doua si albastre.Femei cu copii la etajul unu unde se deschide dupa cum stiti numai un singur geam,si unde sunt poate 30 de scaune.Si pentru ce am asteptat?Pentru un control de care mi-e frica.Curatenia acolo in cabinete nu e chiar la ea acasa.Mie chiar mi-e frica sa nu ma imbolnavesc acolo.Cat de curate sunt ustensilele folosite nu stiu.Sau daca hartia aia e schimbata dupa fiecare SW,e si asta o intrebare.
Eu nu inteleg sensul acestui control deoarece merg de doua ori pe luna la medicul meu ginecolog privat,si in acesta am incredere.Nu stiu ce parere aveti voi dar e inacceptabil ce se petrece acolo in fiecare zi,ore in sir de asteptare in conditii mai mult decat inumane,si asta dupa o noapte lucrata.Si acum vine partea frumoasa,ca sa ajung acolo la opt trebuie sa nu lucrez cu o zi inainte ca sa ma pot trezi,deci ca sa ajung la un control care ma sperie trebuie sa pierd bani.Si daca nu ma duc?Atunci exista sansa sa te gaseasca un control si platesti amenda sau sa ti se ia cartea de doamnele doctorite sau asistente-sub forma de pedeapsa ca nu ai fost cuminte si ai lucrat ca sa platesti impozitul din care isi primesc salariile.Pe cat timp?Atat cat doresc dumnealor.Dupa ochi,dupa haine...nu stiu deoarece aceasta masura nu este prescrisa nicaieri.
Sunt singura care isi pune astfel de intrebari si care vede partea negativa a controlului?
Va salut,Carmen
RO-MA15
-
- ModeratorIn
- Ich bin: Keine Angabe
RE: RO-MA15
Buna dragii mei
@Carmen
am auzit de la o SW ca i-a fost cartea retinuta si pentru trei saptamani,deoarece nu s-a prezentat punctual la control.
Alte prostituate mi-au spus ca au primit de cateva ori pastile preventiv fara sa li se explice de ce.
Si chiar in ultimul timp angajatele de acolo spun,roaga prostituatele sa-si ia concediu,deoarece situatia actuala le depaseste.
Ceea ce se intampla acolo e departe de normalitate.
Nici eu nu inteleg existenta acestui control obligatoriu,pentru ca sanatatea noastra e o parte foarte importanta a capitalului nostru si noi suntem constiente de acest fapt.
Promit sa revin cu informatii la aceasta tema,si nu va fi greu sa le culeg-cu fiecare saptamana care trece e din ce in ce mai rau.
Toate bune si cat mai putin timp in sala de asteptare va ureaza,Dany
@Carmen
am auzit de la o SW ca i-a fost cartea retinuta si pentru trei saptamani,deoarece nu s-a prezentat punctual la control.
Alte prostituate mi-au spus ca au primit de cateva ori pastile preventiv fara sa li se explice de ce.
Si chiar in ultimul timp angajatele de acolo spun,roaga prostituatele sa-si ia concediu,deoarece situatia actuala le depaseste.
Ceea ce se intampla acolo e departe de normalitate.
Nici eu nu inteleg existenta acestui control obligatoriu,pentru ca sanatatea noastra e o parte foarte importanta a capitalului nostru si noi suntem constiente de acest fapt.
Promit sa revin cu informatii la aceasta tema,si nu va fi greu sa le culeg-cu fiecare saptamana care trece e din ce in ce mai rau.
Toate bune si cat mai putin timp in sala de asteptare va ureaza,Dany
Die Rechte der Sexarbeiterinnen sind Rechte der Frauen, also Menschenrechte.
Drepturile prostituatelor sunt drepturile femeii, deci drepturile omului.
Drepturile prostituatelor sunt drepturile femeii, deci drepturile omului.
-
- verifizierte UserIn
- Ich bin: Keine Angabe
RE: RO-MA15
Hi!
@Dany
urarea ta-asteptare cat mai scurta la MA 15 nu a functionat dar totusi multam`
Saptamana asta au fost ceva mai putin de trei ore.Deci,ceva mai bine
.Facem haz de necaz.
Ma intreb cand se va schimba ceva,pentru ca situatia devine insuportabila.
Si sa nu mai spunem ca sunt platiti din banii nostri,ai platitorilor de taxe si impozite.
Salutari,Carmen
@Dany
urarea ta-asteptare cat mai scurta la MA 15 nu a functionat dar totusi multam`
Saptamana asta au fost ceva mai putin de trei ore.Deci,ceva mai bine

Ma intreb cand se va schimba ceva,pentru ca situatia devine insuportabila.
Si sa nu mai spunem ca sunt platiti din banii nostri,ai platitorilor de taxe si impozite.
Salutari,Carmen