Revista “Emma“ vrea ca prostitutia sa se desfiinteze

Aici exista posibilitatea si chiar este indicat sa se corespondeze in limba romana.Noi vom incerca aici in limita posibilitatilor noastre sa adunam toate informatiile importante voua si sa va raspundem la intrebarile adresate.
Lara Freudmann
verifizierte UserIn
verifizierte UserIn
Ich bin: SexarbeiterIn

Revista “Emma“ vrea ca prostitutia sa se desfiinteze

Beitrag von Lara Freudmann »

Revista "Emma" vrea ca prostitutia sa se desfiinteze

Drage, coleigi.

Eu sunt ca voi in meseria asta si mie im apartine o casa in Bremen "Haus9". Eu lucrez cu celelalte patru colegi romince.

De citeva zile in urma am citit un articol in ziarul "Emma" Revista "Emma" este editata de organizatii femeniste. Alice Schwarzer a fondat revista. Alice Swarzer e cea mai cunoscuta femenista din Germania. Ea reprezinta opiinile multor femenistelor in Germania. Dar sunt si alte femeniste in Germania. Ei au alte opinii. Revista "Emma" si doamna Alice Schwarzer au influenta la politica din Germania. Multe "Schwarzer-Feministinnen" au resposibilitate politice in germania. "Schwarzer-Feministinnen" vreau sa desfinteze prostitutia. Ei vreau exzistenta nooastra sa ne distruga. Pentru asta ei spun motive. De exemplu: organizatii criminale..

Revista "Emma" vrea ca prostitutia sa se desfiinteze, pentru ca prostitutia este condusa de mai mult timp de organizatii criminale, aici:
http://www.emma.de/artikel/prostitution ... ern-317699

Eu nu vreau ca in Germania sa se desfinteze prostitutia. Asta nu e adevarat,ca prostitutia in Germania este condusa numai de organizatii criminale. Eu nu sunt de "mafie" condusa. Eu nu apartin de organizatii criminale si asta se refera la multe colegi si colege, care le-am cunoscut si le cunosc.

La articolul din ziar eu am comentat:
http://www.emma.de/artikel/prostitution ... ern-317699?

@Marike a raspuns la comentarul meu si seful redactorului "Louis" tot mi-a raspuns.

Doamna Louis are parerea ca eu nu am inteles articolul din ziarul "Emma". Ea imi raspunde, ca prostitutia este numai o parte condusa de organizatii criminale. Eu nu pot sa citesc? Sunt eu prea proasta? In "Emma" era scris, ca t o a t a prostitutia este condusa de organizatii criminale. Dar nu era scris ca numai o parte de prostitutie este condusa de organizatii criminale. Doamna Louis se face proasta daca nu poate sa deosebeasca asta? Ori crede ca eu sunt proasta si pote sa ma duca de nas? Ea nu poate asta sa faca. Eu nu ma las injosita.

Si @Marike scrie in romina:

"Doamna Freudmann, daca exista o stigma in Germania este urmatoarea: femeie din Romania este egala la o marfa. O marfa ieftina care se poate exploata sexual. Daca ati ajuns in rindul cu ceilalti acum sa exploitati pe alte femei in Bordelul dumneavoastra atunci nu ma mai mir de nimic. Dar sa luati cuvintul in numelor atitor femei care sint vindute consumate, terminate, violate si tratate ca ultima marfa, victime a unui sistem de exploatare pe care il alimentati si dumneavoastra este impertinent. Traduceti mai multe colegelor de aici din EMMA."

Mersi pentru traducere. @Marike ma socoate ca o exolotatoare. Pentru @Marike eu sunt tot o criminala.Expluatarea prostitutiei este o infractiune penala (StGB180a, Ausbeutung von Prostituierten). Eu sunt o criminala ca inchiriez la colegile mele? Unde pot sa lucreze colegele melle? Pe strada nu au voie. Asta e o prostitutie ilegala (§ 184e Ausübung der verbotenen Prostitution). Aproape peste tot in Germania. Asta e o infractiune penala. Care de mai multe ori sunt prinsi trbuie sa se duca inapoi in Rominia. Nu are voe multi ani sa se intoarca inapoi in Germania.

Crede @Marike eu cistig multi bani? Crede sa ai o casa nu te costa nimic? Cine o lasat sa fie aprobata casa? Cit o costat asta? Cine o lasat sa fie refacuta? A fost asta fara nici un ban facut? Cine plateste renovarea,elictricitatea, mobila noua? Primesc asta ca cadou? Cine plateste reclama la casa? Cine are griga de legile noi? Cine traduce asta in Romina? Totul nu costa bani? Eu expluatez chiriasile mele? Ce acuzatie e asta? Ce insulta e asta?

Eu am raspuns lui @Marike si doamna Louis. Doamna Louis in Germana, @Marike in Romina. Eu am scris si la ziarul "Emma". "Emma" nu a scris raspunsurile mele. Sa ma critizeze are voie doamna Louis. Si sa ma duca de nas tot are voie. @Marike are voie sa ma insulte. Sa raspund nu am voie.

Asta i-am raspuns lui @Marike:

@Marike
Frisorul dum. va frezeaza. Asta face ea. Ea nu e o marfa.
Eu ofer un serviciu. Asta fac eu. Eu nu sunt o marfa.
Eu sunt o marfa, un obect,asa ma analizat dum, deci nu mai sunt un om.
Asta e rau, dum. ce spune-ti,cum sunt devalorizata.
In satul meu sunt oameni omoriti de nemti.
Ei erau evrei. Erau socoti-ti ca paraziti, ca ceva inferiori.
Eu trebuie sa fiu un obiect? Vorbi-ti serios?
Ca am o profesie care propun sex?

Eu sunt sexworker. Eu inchiriez pentru colege.
Dum. spune-ti,ca eu expluatez femeile.
Eu nu expluatez pe nimeni. De ce spune-ti asta?
Aveti dovezi? Atunci pune-ti o plingere.
Nu aveti dovezi? Atunci asta e numai o defaimare. O infracțiune.
Unde sunt dovezele dum.?

Eu nu sunt o marfa. Eu sunt un om. Eu nu sunt o explotatoare.
Trage-ti nasul prea sus. Nu ma ingosi-ti, va rog.
Aparati-ma de acei, care imi zic, ca eu sunt o marfa.

Impotriva la clienti, care se comporta rau cu mine, pot sa ma apar singura.

Ce credeti voi colege Romince si alte colegi din alte tari din lumea asta? Va placa ce scrie ziarul "Emma"? E asta corect si e bine? Nu? Atunci raspundeti la ziarul "Emma". Inregistrati-va si scrieti. In Germana, in Romina, in limba voastra!

Mersi!